Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί ο Φίλιππος από την φονική ενέδρα

Δεν φαίνεται πως έχουν τέλος τα βάσανα για την οικογένεια Στεφανέα στην δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”, αφού όπως όλα δείχνουν και στον νέο κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

Σύμφωνα με το TiVi24 η βεντέτα φαίνεται να χτυπά την πόρτα της οικογένειας, με τον Φίλιππο να μπαίνει στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα. Ο Μιλτιάδης έχει φροντίσει να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις κινήσεις του Φίλιππου και έτσι ένας μαυροντυμένος άνδρας τον ακολουθεί με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται πώς κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, η μηχανή τον προσπερνά και εκείνος θεωρεί πώς έκανε λάθος που υποψιάστηκε κάτι. Μόνο που δεν γνωρίζει πώς του έχει στηθεί καρτέρι λίγο πιο κάτω και περνώντας από συγκεκριμένο σημείο, ο άνδρας τον πυροβολεί.

Το θετικό είναι ότι αντιδρά άμεσα και αυξάνει ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να σωθεί από έναν βέβαιο θάνατο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι ενημερώνει τους δικούς του για το τι συνέβη, με τον Λυκούργο να απευθύνεται στην αστυνομία προκειμένου να υπάρξει 24ωρη παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας.

Ο Φίλιππος, ωστόσο, θα πρέπει να φύγει ξανά για τον στρατό, με τη φύλαξή του να γίνεται δύσκολη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ