Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε και βάπτισε την κόρη της – Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της ήταν η χθεσινή (27/8) για την Ευγενία Δημητροπούλου, καθώς πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός της γάμος με τον Στέλιο Βλατάκη και βάπτισαν την κόρη τους Εύα.

Η ηθοποιός και ο νευροχειρούργος είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021 και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους υιοθέτησαν την κόρη τους, Εύα, από την Σιέρα Λεόνε. Χθες το ζευγάρι πραγματοποίησε έναν παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο, αλλά και την βάπτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Ευαγγελία (Εύα).

Όπως βλέπουμε και σε στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο instagram και αναδημοσίευσε η Ευγενία Δημητροπούλου, η ηθοποιός φόρεσε ένα ονειρεμένο νυφικό, ενώ η κόρη τους έβαλε ένα παρόμοιο φόρεμα, με την ανθοδέσμη και το μπουκέτο που κρατούσαν η νύφη και η νεοφώτιστη να έχουν λευκά και ροζ λουλούδια.

Το ροζ ήταν το χρώμα που επικρατούσε. Μάλιστα στον χώρο που έγινε η δεξίωση υπήρχε και ένα τραπέζι με γλυκίσματα, αφιερωμένο στην μικρή Εύα, το οποίο και ήταν γεμάτο από ροζ γλυκά. Παράλληλα στο κέντρο του τραπεζιού υπήρχε και ένα μεγάλο διακοσμητικό το οποίο ήταν στολισμένο με λουλούδια και είχε το όνομα της κόρης του ζευγαριού.

 

Εννοείται πως οι νεόνυμφοι είχαν και τον πρώτο τους χορό στην δεξίωση. Συγκεκριμένα αγκαλιασμένοι χόρεψαν το «All of Me» του Τζον Λέτζεντ.

Η Ευγενία Δημητροπούλου τηρώντας τα έθιμα πέταξε και την νυφική ανθοδέσμη, προκειμένου να δουν ποια ελεύθερη καλεσμένη θα παντρευτεί σύντομα. Την ανθοδέσμη τελικά έπιασε η ηθοποιός και καλή φίλη της νύφης Δέσποινα Τσούτσα.

 

Στον γάμο έδωσαν το παρών και πολλοί ηθοποιοί – φίλοι της Ευγενίας Δημητροπούλου, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μάλιστα έσυρε τον χορό μαζί με την νύφη, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Λένα Δροσάκη και η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ