Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ορέστης και Ασπασία αποκτούν εμμονή ο ένας με τον άλλον

Έντονος αναμένεται να είναι ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πολλά θα είναι εκείνα που θα απασχολήσουν για ακόμα μία χρονιά τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Ένα από αυτά θα είναι και η σχέση του Ορέστη με την Ασπασία και τον Δημοσθένη, αφού θα τους αποκαλύψει πως αυτός είναι που πήρε την καρδιά του Κίμωνα μετά τον θάνατό του.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Βασιλική χαροπαλεύει

Σύμφωνα με το TV24, ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι των Καπερνάρων και τους λέει τα πάντα. Ανοίγει το πουκάμισό του και δείχνει την ουλή της εγχείρησης. «Τι είναι αυτό;» τον ρωτάει η Ασπασία. «Ήμουν έτοιμος να πεθάνω όταν τελικά ο θάνατος ενός άλλου ανθρώπου έσωσε τη δική μου ζωή» της λέει.

«Εσύ έχεις την καρδιά του Κίμωνά μου;» ρωτάει η Ασπασία και η αλήθεια θα την λυγίσει όπως και τον Δημοσθένη που ξεσπάσει σε λυγμούς. Παράλληλα νιώθει τύψεις γιατί ήθελε να σκοτώσει και τον Ορέστη όπως έκανε με τον γιο του και η αλήθεια τον σοκάρει, καθώς παραλίγο να σκότωνε τον Κίμωνα για δεύτερη φορά.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Χάιδω και Φίλιππος στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα

Η Ασπασία γαντζώνεται από τον Ορέστη και πλέον του συμπεριφέρεται σαν να είναι γιος της. Η διαλυμένη ψυχολογία της βρίσκει απάγκιο σε εκείνον που ανταποκρίνεται και βλέπει την Ασπασία σαν τη μάνα που δεν είχε ποτέ. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια εμμονή που ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται και θέλει να σταματήσει.

«Μην προσπαθείς να τον κάνεις σαν τον γιο μας, δεν θα πάρει τη θέση του ποτέ, κόψε τα πολλά-πολλά μαζί του» της λέει. Η Ασπασία φυσικά δεν σηκώνει κουβέντα. «Χτυπάει μέσα του η καρδιά του Κίμωνά μου και μου λες να μην τον βλέπω σαν κορώνι μου; Δεν θα με κάνεις εσύ να τον χάσω και αυτόν από τη ζωή μου!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ