LIVE η κίνηση: «Έμφραγμα» στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας – Δείτε πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλούς δρόμους της Αττικής από το πρωί της Πέμπτης 21/3. Στο «κόκκινο» βρίσκεται ξανά ο Κηφισός, όπου νωρίτερα υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω ακινητοποιημένου οχήματος στο ρεύμα καθόδου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών μέχρι κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο) αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Στον Κηφισό υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων. Στην κάθοδο η ουρά ξεκινά από την Κηφισιά και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο δυσκολίες εντοπίζονται από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες στη Μεσογείων (κάθοδο), στην Κηφισίας, στη Β. Σοφίας, στη Β. Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Συγγρού. Στην Κηφισίας σημειώθηκε και ένα τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου (Σίδερα), με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Επίσης, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά), ενώ προβλήματα υπάρχουν στην Βάρης Κορωπίου και στην Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις 15′-20′ υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Επίσης, σύμφωνα με την ενημέρωση καταγράφονται καθυστερήσεις 5′-10΄στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού)  από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10′-15΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ