LIVE η κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Προβλήματα στην Κατεχάκη

Η κακοκαιρία Avgi εκτός από χιόνια έχει φέρει και κίνηση στους δρόμους της Αττικής.  Μποτιλιάρισμα επικρατεί στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια, καθώς και στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Τα σημαντικότερα προβλήματα παρατηρούνται στην κάθοδο από Μαρούσι έως τους Αμπελόκηπους και στην άνοδο από το Ψυχικό έως το Χαλάνδρι. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Δυσχέρεια στη Λεωφόρο Κατεχάκη

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της Καλοπούλας, στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω προβλήματος σε όχημα, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Το όχημα απομακρύνθηκε, αλλά η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη, ενώ αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις στις εξόδους για Λαμία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ