Ληναίος: Φοβάμαι μη μας δώσουν ένα ξεροκόμματο

Ληναίος: Φοβάμαι μη μας δώσουν ένα ξεροκόμματο

Ο γνωστός ηθοποιός και γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, μίλησε στον real fm97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαραβέλλα, Αγγελικής Λάζου, για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Οι οφειλές της Γερμανίας, είναι πολλαπλές. Δεν είναι μόνο η αποζημίωση των θυμάτων, οι καταστροφές, το 51% που έπαιρναν από όλες τις παραγωγές. Είναι οι αρχαιολογικοί θησαυροί και το μέγα πρόβλημα που έχει αναγνωριστεί το δάνειο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Αισιοδοξήσαμε γιατί έπειτα από αγώνες ετών, με τον ακάματο πρόεδρό μας, τον Μανώλη Γλέζο, έφτασε αυτό το θέμα να είναι πρώτο θέμα».

«Τώρα πια αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει δίκιο ο Γερμανός πρόεδρος. Τι θα πει ηθικό; Η δικαιοσύνη είναι και πραγματική. Κάτι που απέδωσαν σε όλους τους λαούς που κατέστρεψαν εκτός από την Ελλάδα. Ο αγώνας μας είναι και πάλι στα χέρια της κυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Ο Ελληνικός λαός ενημερώνεται και αναγκάζεται η κυβέρνηση να μην το παίρνει αψήφιστα. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να το μεταφέρει συνέχεια στις καλένδες. Αυτή τη φορά όμως δεν μπορεί. Τί φοβάμαι όμως. Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση. Θα κάνει κάτι και η Γερμανία, με κάποιο ξεροκόμματο», τόνισε ακόμα ο κ. Ληναίος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ