Λεωφορείο που μετέφερε παιδιά είχε αυτά τα λάστιχα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Είναι γνωστό ότι τα φθαρμένα λάστιχα των οχημάτων αποτελούν τεράστιο κίνδυνο καθώς και μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων.

Στο enikos.gr έφτασαν κάποιες φωτογραφίες από έναν αναγνώστη, οι οποίες προκαλούν εντύπωση. Όπως περιέγραψε ο ίδιος, βρέθηκε σήμερα το πρωί σε παράδρομο του Κηφισού και καθώς περίμενε να ανάψει το φανάρι παρατηρούσε γύρω του τα λάστιχα των οχημάτων γύρω του, κυρίως των φορτηγών και λεωφορείων.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στις παρακάτω εικόνες, σε δύο τυχαίες περιπτώσεις, τα ελαστικά είναι τόσο φθαρμένα που “βγάζουν μάτι” από μακριά. Μάλιστα, όπως τόνισε ο συγκεκριμένος αναγνώστης, έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε πως το λεωφορείο με αυτά τα λάστιχα μετέφερε μικρά παιδιά.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ