Λευκάδα: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την τραγωδία με τον 4χρονο – Το πρόβλημα υγείας και η αδυναμία στον πατέρα του

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η οικογενειακή τραγωδία στη Λευκάδα με την ανατροπή τρακτέρ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 4χρονο αγόρι. Το τρακτέρ οδηγούσε ο πατέρας του παιδιού.

Η οικογένεια  είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Καρυά, στην Εγκλουβή και σε ολόκληρη τη Λευκάδα.

Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά,  ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του. Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ό, τι άλλο χρειαζόταν ο μικρός. Και τα είχε καταφέρει. Το παιδί πήγαινε καλά, είχε αρχίσει και το σχολείο.

«Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε», ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lefkadapress.gr.

Ο  Φλοριάν είχε σχέση μεγάλης αγάπης με τον πατέρα του. Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  ο  Σοκόλ θέλησε να πάει με το τρακτέρ πάνω από τον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα. Το παιδί ήθελε πολύ να πάει μαζί, επέμενε. Και ο πατέρας υποχώρησε και τον πήρε. Και έγινε το κακό λίγο πριν από τις 21.00.

Η τραγωδία εκεί πάνω στο… πουθενά είχε τις δικές της εικόνες. Ο πατέρας με το παιδί στον ώμο να τρέχει μήπως και το σώσει για να μειώσει την απόσταση από τα ασθενοφόρα που έφταναν.

Ο 16χρονος θείος του μικρού, που ήταν μαζί, τραυματίστηκε  στο πόδι και χειρουργείται στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Λευκάδας ήταν τραγικές. Χάθηκε ο Φλοριάν, χάθηκε η ζωή των γονιών του. Μετά τη διαδικασία της νεκροψίας ο μικρός «άγγελος» θα ταξιδέψει στην Αλβανία για την τελευταία του κατοικία.

Ο Απόλλων Καρυάς

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Καρυάς , το χωριό που ήταν και ο τόπος της οικογένειας αναφέρει:

«Λόγω του τραγικού συμβάντος που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ενός μικρού παιδιού, οι πρόβες όλων των χορευτικών τμημάτων της Κυριακής αναβάλλονται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ