Λευκάδα: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον νεκρό 4χρονο – Τι κατέθεσε ο πατέρας του

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λευκάδα το βράδυ της Παρασκευής, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ένας πατέρας ανετράπη και καταπλάκωσε το 4χρονο αγοράκι του, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει την ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στην Εγκλουβή και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ο 30χρονος πατέρας πήρε το γεωργικό μηχάνημα για να πάει με έναν 16χρονο συγγενή του να μαζέψουν ξύλα για τον χειμώνα. Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι το αγόρι επέμενε να πάει με τον πατέρα του και εκείνος δεν του χάλασε χατίρι. Στον δύσβατο δρόμο προς τον Άγιο Δονάτο το τρακτέρ ανετράπη.

«Την ώρα που οδηγούσα με τα παιδιά επάνω, σαν να υποχώρησε το έδαφος. Το τρακτέρ έφυγε από τον δρόμο και έφερε τούμπα. Πέσαμε στο χωράφι, που ήταν κάτω από τον δρόμο και το τρακτέρ πλάκωσε το παιδί. Δεν ξέρω τι έγινε» κατέθεσε ο πατέρας.

Ο 30χρονος είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 16χρονο στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε υποστεί κατάγματα. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο πατέρας του 4χρονου. Το παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας από την γέννησή του και οι γονείς του του είχαν αδυναμία.

Όλοι στην περιοχή μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια και έχουν συγκλονιστεί με τον τραγικό τρόπο που έχασε τη ζωή του το παιδί.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ