Λάρισα: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά, χρειάστηκα επέμβαση» λέει η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λάρισα: «Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει» – Τι δήλωσε ο Καλλιακμάνης για τον ξυλοδαρμό της 43χρονης

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στην ΕΡΤ για το βάναυσο ξυλοδαρμό της: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Λάρισα: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της 43χρονης αστυνομικού
Επιπρόσθετα, η μητέρα του θύματος αποκάλυψε ότι «την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Η κόρη μου έκανε υπομονή για τα παιδιά. Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο».

«Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο»

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας  μιλώντας στο Star αποκάλυψε: «Μου είπε “Νίκο με σκότωσε”. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε. Από κάτω νοικιάζει μία φίλη της και άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει” και τότε κάλεσε την Αστυνομία».

Κι έπειτα πρόσθεσε: «Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό… Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα “λέω θα γίνει κανένα κακό”. Ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί , πού θα πάει, γιατί άργησε…».

Λάρισα: «Τέτοιο ξυλοδαρμό δεν έχω ξαναδεί, είναι ένα σακατεμένο κορμί» – Συγκλονίζει συνάδελφος της 43χρονης αστυνομικού

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση και η γυναίκα γύρισε στο σπίτι προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της. Όμως όταν τελικά του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν οριστικά, αυτός της επιτέθηκε με μανία και την τραυμάτισε σοβαρά σε όλο της το σώμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ