Λάρισα: «Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει» – Τι δήλωσε ο Καλλιακμάνης για τον ξυλοδαρμό της 43χρονης

Τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού από τον σύζυγό της στην Λάρισα σχολίασε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει».

Λάρισα: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της 43χρονης αστυνομικού

Ειδικότερα, ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε: «Ποιος το περίμενε ότι η χειρότερη υπόθεση που είχε η Λάρισα θα αφορούσε θύμα γυναίκα αστυνομικό; Κανείς. Ο άνθρωπος αυτός, προφανώς είχε ένστικτα μέσα του που τα έκρυβε, δεν ξέρω αν τα είχε βγάλει και πιο πριν. Είχε κάποια στοιχεία, είχε δείξει κάποια στοιχεία πιο πριν, επιθετικότητας, όμως με τον τρόπο που λειτούργησε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, φάνηκε ότι είχε δολοφονικά ένστικτα, ήθελε να σκοτώσει».

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα ότι: «Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Λάρισα: «Τέτοιο ξυλοδαρμό δεν έχω ξαναδεί, είναι ένα σακατεμένο κορμί» – Συγκλονίζει συνάδελφος της 43χρονης αστυνομικού

«Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε ότι είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά. Αυτός δεν μπόρεσε να αποδεχτεί αυτό και αυτό που ήθελε ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή, δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που είτε είναι από πατριαρχικές οικογένειες είτε γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το άλλο φύλο και την εκφράζουν με αυτή την βάναυση επιθετικότητα» πρόσθεσε.

«Η Λάρισα έχει το πιο επανδρωμένο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. 18 αστυνομικοί υπηρετούν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα, το οποίο δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα και χειρίζεται πολλές υποθέσεις. Δύο ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται εκεί και παρέχουν βοήθεια σε όποια γυναίκα χρειαστεί», είπε τέλος ο κ. Καλλιακμάνης, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για το συμβάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ