Λάρισα: «Τέτοιο ξυλοδαρμό δεν έχω ξαναδεί, είναι ένα σακατεμένο κορμί» – Συγκλονίζει συνάδελφος της 43χρονης αστυνομικού

Εξοργίζει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, στη Λάρισα. Η γυναίκα νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας της. Ήταν τέτοια η μανία του κακοποιητικού συζύγου της, που με τα χτυπήματα της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένη γνάθο και κατάγματα.

Οικονόμου: Πήρε τηλέφωνο την 43χρονη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το enikos.gr, αιτία του άγριου ξυλοδαρμού στάθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση και η γυναίκα γύρισε στο σπίτι προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της. Όμως όταν τελικά του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν οριστικά, αυτός της επιτέθηκε και την τραυμάτισε σοβαρά σε όλο της το σώμα.

Οι συνάδελφοι της 43χρονης δηλώνουν πως δεν γνώριζαν την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας, δήλωσε μάλιστα ότι «είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει».

Λάρισα: Παραμορφωμένη από τα άγρια χτυπήματα του συζύγου της η 43χρονη αξιωματικός – Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Νταβούρας δήλωσε πως η 43χρονη «είναι αγαπημένη μου φίλη εδώ και χρόνια, είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη της με αξιοπρέπεια σε ένα θάλαμο νοσοκομείου».

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή. Ίσως να υπήρχε ένταση στην οικογένεια, αλλά επ’ ουδενί δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο», είπε ερωτηθείς για το αν γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι της οικογένειας. «Αν το γνωρίζαμε θα κάναμε τα πάντα. Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ήταν πάντα μια χαμογελαστή κοπέλα, την τελευταία εβδομάδα είχε πάρει και την προαγωγή της… Τον γνώριζα τον σύζυγό της και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω».

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση η Aξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Τι υποστήριξε ο δράστης

Ήταν τέτοιος ο ξυλοδαρμός που υπέστη η γυναίκα, ώστε η μεγάλη πίεσή της ήταν 5 όταν έφτασε στο νοσοκομείο, όπως περιγράφει. «Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν. Δίνει την μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους».

Επιβεβαίωσε στη συνέχεια πως τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν εκτός σπιτιού την ώρα του ξυλοδαρμού και τώρα έχουν την στήριξη ψυχολόγου. «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ειλικρινά, ούτε σε καβγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού. Πουθενά δεν έχω δει τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού», είπε καταλήγοντας ο κ. Νταβούρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ