Οικονόμου: Πήρε τηλέφωνο την 43χρονη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα

Τηλεφωνική επικοινωνία με την 43χρονη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα, είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση, ο Υπουργός μίλησε με την Αστυνόμο Α’ που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της.

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση η Aξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Τι υποστήριξε ο δράστης

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της 43χρονης γυναίκας.

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνουν ότι «η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ