Λάρισα: Παραμορφωμένη από τα άγρια χτυπήματα του συζύγου της η 43χρονη αξιωματικός – Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν

Παραμορφωμένη τελείως και μη αναγνωρίσιμη από τον άγριο ξυλοδαρμό που πέρασε στα χέρια του συζύγου της, είναι η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ, η οποία νοσηλεύεται από χθες Πέμπτη (03/08) στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο δράστης στις ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται να δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση η Aξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Τι υποστήριξε ο δράστης

Η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο το απόγευμα της Πέμπτης, όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βάναυσα και βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ φέρεται ο δράστης να της έσπασε τα δόντια, και φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ο εφιάλτης της γυναίκας φέρεται να ξεκίνησε όταν εκείνη του ζήτησε να πάρουν διαζύγιο, με την απάντηση του συζύγου της να είναι τα χτυπήματα με μανία. Ο άγριος ξυλοδαρμός συνέβη στις 04:00 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, με τους γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά του θύματος, να ειδοποιούν τις αρχές. Την ώρα του συμβάντος τα δύο παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι, ωστόσο, θα επιληφθεί παιδοψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο σύζυγός της ήταν βίαιος απέναντί της, πίσω από τις κλειστές πόρτες που έμενε το ζευγάρι με τα δύο παιδάκια τους. Στο παρελθόν, η γυναίκα είχε αναγκαστεί να απευθυνθεί στις Αρχές και να προχωρήσει ακόμη και σε μήνυση σε βάρος του για απειλές, ωστόσο εκείνος και πάλι είχε καταφέρει να την πείσει πως η κατάσταση θα αλλάξει και είχε καταφέρει να μην τον εγκαταλείψει και να προσπαθήσουν να κρατήσουν μαζί την οικογένειά τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία τοξική και χειριστική σχέση από την πλευρά του άνδρα, με την άτυχη γυναίκα να υπομένει μέχρι και την τελευταία στιγμή το μαρτύριό της.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αργά το μεσημέρι χθες Πέμπτη, ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα την στιγμή που η σύζυγός του παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το σοκαριστικό συμβάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με αγνώστους να προκαλούν φθορές στην επιχείρηση του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ