Κολωνός: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή – Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή

Καρέ-καρέ καταγράφεται η αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό, μετά την ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας. Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο 38χρονος ληστής να κυνηγάει με μαχαίρι τον έναν από τους αστυνομικούς, έως ότου ο δεύτερος κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου για να προστατευτεί.

Κολωνός: Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 38χρονο ληστή

Όλα ξεκίνησαν μετά την ληστεία τράπεζας στην οδό Αχιλλέως το πρωί της Τρίτης (1/8) και την ενεργοποίηση του ειδικού μπουτόν συναγερμού από υπάλληλο του καταστήματος. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακολούθησε τον δράστη, όταν αυτός βγήκε από το κατάστημα. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Έπειτα από καταδίωξη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στη συμβολή της Λένορμαν με την Παλαμηδίου, στον Κολωνό. Εκείνη την ώρα, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον έναν αστυνομικό, ο οποίος, σε κατάσταση άμυνας, έκανε χρήση του όπλου του, τραυματίζοντάς τον.

Κολωνός: Η στιγμή που ο ληστής της τράπεζας πέφτει στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Χθες, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Στις εικόνες διακρίνεται ο ληστής να τον κυνηγάει για αρκετά μέτρα με προτεταμένο το μαχαίρι πριν ο αστυνομικός ανοίξει πυρ για να τον ακινητοποιήσει.

Δείτε το βίντεο του mega:

Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Σεσημασμένος ο 38χρονος ληστής της τράπεζας

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν ότι ο ληστής επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

«Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός», ανέφερε, επίσης, η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ