Κολωνός: Η στιγμή που ο ληστής της τράπεζας πέφτει στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τον 38χρονο φερόμενο ως δράστη της ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην οδό Αχιλλέως να φαίνεται να κείτεται στο έδαφος λίγες στιγμές αφότου δέχθηκε πυρά αστυνομικών.

Κολωνός: Προσπάθησε να τραυματίσει δύο αστυνομικούς ο ληστής, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, στο βίντεο που εξασφάλισε το Mega, φαίνεται ο δράστης να κείτεται στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει δεχτεί τις σφαίρες από αστυνομικό με τους άνδρες της ΕΛΑΣ στη συνέχεια να τον ακινητοποιούν περνώντας του χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνδρας αλβανικής καταγωγής, που δέχτηκε αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μετά την ληστεία που φέρεται να διέπραξε σε τράπεζα στην οδό Αχιλλέως, στην Αθήνα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Σεσημασμένος ο 38χρονος ληστής της τράπεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρει τραύμα στην κοιλιά από τα πυρά που δέχτηκε κατά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι από το σημείο της συμπλοκής διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να παραλάβει τον δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 38χρονος είναι σεσημασμένος για υπόθεση φθοράς ξένης περιουσίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης (1/08), όταν ο ληστής εισέβαλε στην τράπεζα και ένας υπάλληλος χτύπησε το ειδικό μπουτόν συναγερμού, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.

Κολωνός: Πώς έγινε η συμπλοκή με έναν τραυματία έπειτα από ληστεία σε τράπεζα – «Άκουσα δύο πυροβολισμούς» λέει μάρτυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακολούθησε τον δράστη, όταν αυτός βγήκε από το κατάστημα. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στη συμβολή της Λένορμαν με την Παλαμηδίου, στον Κολωνό. Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό, ο οποίος, ευρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας όπως επισημαίνεται, έκανε χρήση του όπλου του, τραυματίζοντάς τον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ