Λάρισα: Γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον άνδρα της έπεσε μία γυναίκα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα , 43 περίπου ετών, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ο σύζυγός της – γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική του δραστηριότητά – άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν επειδή η εκείνη του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την καβγά ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ενώ σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του  συμβάντος τα δύο παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι, ωστόσο, θα επιληφθεί παιδοψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Απολογείται την Δευτέρα – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο άνδρας που χτύπησε την σύζυγό του σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αργά το μεσημέρι ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα την στιγμή που η σύζυγός του παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ