Λεωφόρος Κηφισίας: Άδειασε ο δρόμος από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα και έμεινε μόνο… ο καύσωνας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Έρημη πόλη θυμίζει η Αθήνα όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος, καθώς η κίνηση πλέον σε πολυσύχναστους και πολύβουους δρόμους είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη όπως και τα δεκάδες αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν, τώρα είναι λιγοστά. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, όπου είναι από τις ελάχιστες φορές που η λεωφόρος Κηφησίας, στο «Δαχτυλίδι» του Αμαρουσίου, είναι εντελώς άδεια.

Όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότεροι αδειούχοι αποχωρούν από το χάος της πρωτεύουσας, με σκοπό να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης κυρίως στα ελληνικά νησιά.

Κηφησίας Δαχτυλίδι

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ