Κρήτη: Κάμερες «συνέλαβαν» τον δράστη που πυροβόλησε τον 29χρονο – Έρχονται νέες εξελίξεις

Λύνεται ο γρίφος του βαρύτατου τραυματισμού του 29χρονου από την Μεσαρά στην Κρήτη. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος με σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που τραυματίστηκε από σφαίρα – Οι εκτιμήσεις και τα ερωτήματα

Αρχικά, είχε θεωρηθεί έπεσε θύμα τροχαίου, ωστόσο, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος. Αξιοποιώντας κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και τα ξημερώματα προέβησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πώς έγινε το επεισόδιο με τον πυροβολισμό του 29χρονου

Η ΕΡΤ επικαλείται αστυνομική πηγή, σύμφωνα με την οποία οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν απ’ αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στη συνέχεια το δεύτερο όχημα πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή, ωστόσο, το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος, το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που το θύμα δέχεται τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν ήδη προσάγει από τα ξημερώματα και ανακρίνουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, από το οποίο έπεσε ο πυροβολισμός.

Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν πάντως ότι κατά τη διάρκεια του επίμαχου επεισοδίου το εμπλεκόμενο όχημα δεν οδηγούσε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και προσήχθη τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο οδηγός που θεωρείται και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση του πυροβολισμού σε βάρος του 29χρονου, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεαρό άτομο σε ηλικία, με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ