Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που τραυματίστηκε από σφαίρα – Οι εκτιμήσεις και τα ερωτήματα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας 29χρονος άνδρας από την Μεσαρά στην Κρήτη, που εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυρά, τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/08). Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς αν και οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών μιλούσαν για απόπειρα αυτοκτονίας, προκύπτουν ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, έχει βρεθεί σημείωμα, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί ακόμη το όπλο, όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές. Αυτό το στοιχείο στρέφει την έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ το θρίλερ κορυφώνεται καθώς υπάρχει πληροφορία που ελέγχεται και αναφέρει ότι το σημείο που βρέθηκε ο νεαρός δεν είναι και το σημείο, όπου τραυματίστηκε. Γεννάται το ερώτημα, λοιπόν, εάν κάποιος τον μετέφερε εκεί και για ποιο λόγο.

Κάτοικοι αναφέρουν πως το αμάξι βρέθηκε τρακαρισμένο και στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας του νεαρού πριν από την αστυνομία. Ο 29χρονος, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δίνει μάχη για την ζωή του, φέρεται να έχει δεχτεί την σφαίρα στο ύψος του αυτιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και όλες οι πληροφορίες ερευνώνται και ελέγχονται ως προς την εγκυρότητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ