Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Τρόμος για τη Μιράντα

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών». Όπως όλα δείχνουν οι δυσκολίες στην ζωή της Μιράντας δεν θα σταματήσουν ούτε στην δεύτερη σεζόν. Μάλιστα ο πρώην σύντροφός της επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή της και τη διεκδικεί.

Σύμφωνα με το MyTV η Μιράντα και ο Ντίνος στον δεύτερο κύκλο, παλεύουν να ανοίξουν ξανά τον «Παράδεισο», μετά τη σοβαρή καταστροφή που υπέστη λόγω της πυρκαγιάς και τα καταφέρνουν. Παράλληλα, το ερωτευμένο ζευγάρι που πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει κάθε δυσκολία κάνει όνειρα για το μέλλον και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Η επιστροφή που ταράζει τη ζωή της Μιράντας

Κι ενώ η καθημερινότητά τους φαίνεται να κυλάει ήρεμα, ξαφνικά μια μέρα η Μιράντα θα δει μπροστά της τον Φώτη (Μιχάλης Τιτόπουλος). Αμέσως παγώνει και σοκάρεται, καθώς από το μυαλό της περνούν αστραπιαία μνήμες από την κοινή ζωή που είχαν στο παρελθόν.

Η κοπέλα γνώρισε τον Φώτη αμέσως μόλις βγήκε από το αναμορφωτήριο και στην προσπάθειά της να πατήσει γερά στα πόδια της και να επιβιώσει γαντζώθηκε πάνω του. Είχε ανάγκη από μια αγκαλιά και να αισθανθεί ασφάλεια και ο Φώτης της τα έδωσε όλα απλόχερα.

Παρόλο που ήταν μαστροπός και η Μιράντα το γνώριζε, δεν έφυγε από το πλευρό του. Εκείνος βέβαια, εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή της και τη χρησιμοποίησε για να κάνει παρέα σε κάποιους πελάτες του. Ο καιρός περνούσε και αυτός ο τρόπος ζωής δεν άρεσε άλλο στη Μιράντα, η οποία μια μέρα αποφάσισε να φύγει μακριά του.

Ο Φώτης γίνεται η σκιά της

Τώρα, ο Φώτης επιστρέφει στη ζωή της και της εξομολογείται πως δεν την ξεπέρασε ποτέ και ότι παραμένει ερωτευμένος μαζί της. Μάλιστα, της ξεκαθαρίζει πως αυτό που θέλει είναι να είναι και πάλι μαζί της. Όπως είναι φυσικό, η Μιράντα ταράζεται ιδιαίτερα και του ζητάει να μείνει μακριά της.

Ωστόσο, ο Φώτης όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά γίνεται σκιά της και την παρακολουθεί παντού, στη δουλειά, στο σπίτι της…

Εν τω μεταξύ εκείνη από τη στιγμή που τον αντίκρισε είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη και χαμένη στις σκέψεις της. Ο φόβος ότι μπορεί και πάλι να ανατραπεί η ζωή της την οδηγεί στην απόγνωση. Παρόλο που ο Ντίνος αντιλαμβάνεται ότι κάτι την απασχολεί, η αγαπημένη του δεν του αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.

Η Μιράντα λέει την αλήθεια στον Ντίνο

Όμως, οι μέρες περνούν και ο Φώτης εξακολουθεί να εμφανίζεται μπροστά της ζητώντας της να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η Μιράντα θορυβείται, καθώς στη σκέψη και μόνο να γίνει κάποια παρεξήγηση και να χωρίσει με τον Ντίνο τρελαίνεται. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια για τον Φώτη αλλά και για την κοινή ζωή που είχαν στο παρελθόν.

Η εξομολόγησή της συγκινεί τον Ντίνο, ο οποίος ακόμα μία φορά συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα έχει περάσει η Μιράντα στη ζωή της και της υπόσχεται πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τη βλάψει. Η στάση του ξαφνιάζει ευχάριστα την κοπέλα, η οποία αισθάνεται πως της έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τη στιγμή που αποκάλυψε όλη την αλήθεια στον αγαπημένο της.

Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Φώτης δεν επέστρεψε για καλό στη ζωή της και θα της δημιουργήσει αρκετά προβλήματα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ