Λάρισα: Αγρότες με τρακτέρ απέκλεισαν το τελωνείο και σκόρπισαν μπάλες με άχυρο – Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου στην Λάρισα προχώρησαν αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα από το μπλόκο του Πλατύκαμπου, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αγώνας τους συνεχίζεται μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει προς την κυβέρνηση.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου 15 οχήματα, απέκλεισε το τελωνείο της Λάρισας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο της ιστοσελίδας, larissanet.gr.

Λάρισα: Κινητοποιήσεις αγροτών

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, οι αγρότες της χώρας προχωρούν σε δράσεις, όπως και οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ευρώπη με αφορμή τη νέα ΚΑΠ.

«Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και καλούμε την κυβέρνηση να λύσει προβλήματα που συνεχίζουν να είναι υπαρκτά», τόνισε ο κ. Κουκούτσης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στο αγροτικό πετρέλαιο.

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις και του αγρότη Κωνσταντίνου Μητροδήμου, που ανέφερε πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης ακούγονται περισσότερο ως… ψέματα.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε έχει έρθει ήδη στη Θεσσαλία, που αντιμετωπίζει προβλήματα από τις πλημμύρες.

Την υποστήριξη του στους αγρότες έδωσε και ο πρόεδρος της 5ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Θεσσαλίας – Ανατολικής Στερεάς, Ευθύμιος Μηλιώνης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους οι αγρότες πέταξαν μπάλες με άχυρο μέσα στο κτίριο του τελωνείου, ενώ το μεσημέρι θα μετακινήσουν τα οχήματα τους στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ