Κυψέλη: Συνελήφθη 43χρονος για σεξουαλική επίθεση κατά τεσσάρων γυναικών

Ένας 43χρονος αλλοδαπός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης που επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου, στην Κυψέλη. Η καταγγελία της συγκεκριμένης γυναίκας, οδήγησε στη σύλληψή του και στην ταυτοποίηση, ότι ο ίδιος ευθύνεται για ανάλογες επιθέσεις και κατά τριών άλλων γυναικών, στην ίδια περιοχή.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρεται ότι ο 43χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 13ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ότι πρόκειται για τον δράστη της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας γυναίκας, που έγινε την προηγούμενη ημέρα. Το θύμα αναγνώρισε τον δράστη. Από την έρευνα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., επιβεβαιώθηκε ότι ο 43χρονος είχε επιτεθεί σε βάρος ακόμη τριών γυναικών, στην ίδια περιοχή το τελευταίο τρίμηνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπής για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα”, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ..

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι “από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών (3) άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Η συγκλονιστική μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 43χρονου

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ένας άνδρας μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Ωστόσο όπως ανέφερε το θύμα μετά την καταγγελία στην αστυνομία βρέθηκαν και άλλα θύματα του δράστη.

Στο βίντεο που μετέδωσε το OPEN, η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: “Σε βλέπουν όλοι. Θα φωνάξω την Αστυνομία. Δεν θα ξανακουμπήσεις κοπέλα στον δρόμο”.

Όπως είπε η ίδια περιγράφοντας την επίθεση, “Την Κυριακή το μεσημέρι κατέβαινα έναν πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μια στιγμή για να περάσει ένα αυτοκίνητο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας, με έπιασε από τους μηρούς και με ακούμπησε με το σώμα του πολλές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε «σε ευχαριστώ». Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που είχε κάνει. Επαναλάμβανε τη συγκεκριμένη φράση ακόμη κι όταν φώναζα”.

Η γυναίκα τόνισε ακόμη ότι “συνέχισα να φωνάζω για να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω μου ότι συνέβη αυτό το πράγμα. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του και έτρεξα στο αγόρι μου που ήταν πέντε λεπτά μακριά και δεν είχε καταλάβει τι έχει συμβεί. Καλέσαμε την Αστυνομία και πήγα στο Τμήμα, όπου κατέθεσα μήνυση”.

Όπως πρόσθεσε, “αρχικά όταν ένιωσα κάποιον πίσω μου νόμιζα ότι ήταν ο φίλος μου”.

Το θύμα είπε ότι μετά τη μήνυση κοινοποίησε το περιστατικό σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης και μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί της 6 γυναίκες που είχαν δεχτεί κι εκείνες σεξουαλική επίθεση. “Οι τρεις από αυτές δέχτηκαν επίθεση από τον ίδιο δράστη, καθώς τον αναγνώρισαν”, όπως πρόσθεσε η ίδια.

Σύμφωνα με την γυναίκα, “ο συγκεκριμένος άνδρας έχει συλληφθεί από την Αστυνομία”.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ