Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ημιμαραθωνίου την Κυριακή

Η Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής για την ομαλή διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας την προσεχή Κυριακή (17/3), αποφάσισε τη διακοπή της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες ώρες, σε λεωφόρους, οδούς και πλατείες του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Α. Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων) την Κυριακή 17/03/2019 και κατά τις ώρες 7.00 έως 13.00, στις κατωτέρω λεωφόρους, οδούς και πλατείες περιοχής Δήμου Αθηναίων ως εξής:

Β. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων

Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία αυτών, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

2. Α. Η διακοπής της κυκλοφορίας στις παραπάνω λεωφόρους, οδούς και πλατείες θα πραγματοποιείται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Β. Τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Exit mobile version