Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 17χρονου Μάριου που σκοτώθηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 17χρονο Μάριο Χουλάκη που έχασε τη ζωή του σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη. Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Ιεράπετρα: Οι φίλοι του Μάριου βιντεοσκόπησαν το άλμα θανάτου του 17χρονου – Τι συμβαίνει με τις αυτοσχέδιες πίστες motocross στην περιοχή

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο άτυχος Μάριος μαζί με φίλους του βρίσκονταν σε ένα χωράφι όπου είχε στηθεί μία αυτοσχέδια πίστα moto cross.

Ο ανήλικος έκανε προπόνηση και επιχειρούσε διάφορα άλματα ξεπερνώντας χωμάτινα εμπόδια.

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Πέθανε ο 17χρονος που είχε ατύχημα σε πίστα motocross

Σε ένα άλμα που έκανε, τού έφυγε η μηχανή και έπεσε από μεγάλο ύψος στο χωράφι με την πλάτη.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretapost.gr, πως ο ίδιος φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να τον προστατεύσει.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον άτυχο νέο διασωληνώνοντάς τον.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και εισήχθη στο χειρουργείο φέροντας πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι Aρχές ερευνούν το πώς δημιουργήθηκε η αυτοσχέδια πίστα

Το δυστύχημα ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την αυτοσχέδια πίστα που στήθηκε στην Περιστερά Ιεράπετρας. Πρόκειται για μία πίστα που είχε διαμορφωθεί σε ένα χωράφι με αυτοσχέδια χωμάτινα εμπόδια.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και καταγράφει καρέ – καρέ το τραγικό δυστύχημα, όταν ο 17χρονος Μάριος έπεσε από μεγάλο ύψος στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει ένα αυτοσχέδιο εμπόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ