Μέγαρα: Νέες πληροφορίες για τη φρικτή δολοφονία σκύλου – Τον βασάνισαν με μεταλλική ράβδο

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση δολοφονίας σκύλου στα Μέγαρα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως βρέθηκε νεκρός ένας σκύλος, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, είχε κακοποιηθεί με μία μεταλλική βέργα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο σκύλος έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική βέργα, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.

Ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεγάρων και το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ο οποίος διαπίστωσε ότι το σκυλί έφερε μία οπή διαμέτρου 2 εκατοστών περίπου στη δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα 3 εκατοστά και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο, χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για αποτέφρωση, όμως με παρέμβαση εισαγγελέα, η διαδικασία σταμάτησε και ζητήθηκε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τους αρμόδιους κτηνιάτρους του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

Η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για τον θάνατο του σκύλου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ