Κρήτη: Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι στην Ιεράπετρα – Aνήλικος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην Ιεράπετρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 17:00 το απόγευμα στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 14χρονου αγοριού, σύμφωνα με πληροφορίες του radiolasithi.gr.

Ακόμη, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, το άτυχο αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 31χρονος οδηγός του τζετ σκι, είχε στα πόδια του τον ανήλικο, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο οδηγός όσο και ο ανήλικος συνεπιβάτης του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, ο 31χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο ανήλικος, που φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διακομίζεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Και οι δύο γονείς του άτυχου αγοριού βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αρχές.

Τέλος, η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι στο σημείο της παραλίας στο οποίο βγήκε το τζετ σκι δεν υπήρχε κανείς λουόμενος, παρά το γεγονός ότι η παραλία του Μακρύ Γιαλού αποτελεί δημοφιλή προορισμό για οικογένειες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ