Μέγκαν Μαρκλ:  Είναι ανασφαλής και δεν αφήνει ούτε λεπτό μόνο του τον πρίγκιπα Χάρι

Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι θέλει να βρίσκεται κάθε στιγμή η Μέγκαν Μαρκλ, που φέρεται να αισθάνεται ανασφαλής επειδή εκείνη σχεδιάζει τα δικά της ξεχωριστά επαγγελματικά βήματα.

Μέγκαν Μαρκλ: Ξέρει ότι το παρατράβηξε με την κόντρα με την βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με πηγή που δημοσιεύει η Mirror, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να είναι ενωμένο καθώς εργάζονται για ξεχωριστά σχέδια αλλά η δούκισσα του Σάσσεξ νιώθει εξαιρετικά ανασφαλής. Η πηγή αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι «αισθάνεται αναστατωμένος αυτόν τον καιρό» και αυτό έχει οδηγήσει την Μέγκαν Μαρκλ να είναι «νευρική και πιο ανασφαλής απ’ ό,τι συνήθως».

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ: Αγκαλιά με την κόρη της Λίλιμπετ σε παρέλαση

Η ίδια πηγή εξήγησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ συνειδητοποιεί ότι το ζευγάρι είναι σε διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους και είπε στον πρίγκιπα Χάρι ότι «πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι». Έτσι η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πρίγκιπα Χάρι και να τον συνοδεύει σε όσες περισσότερες κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορεί.

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: Netflix

«Πρόσφατα δεν αφήνει τον Χάρι από τα μάτια της και ακολουθεί σε όσο περισσότερα δικά του ραντεβού εκείνος της επιτρέπει. Οργανώνει ταξίδια, ραντεβού για τους δυο τους, διαλογισμούς και συναντήσεις που αφορούν και τους δύο», υποστήριξε η πηγή. Και συνέχισε: «Αυτή την στιγμή δεν θέλει ο Χάρι να φεύγει από το πλευρό της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ