Κρήτη: Παρέδωσε και το όπλο ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου – Θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή

Νέες πληροφορίες μεταδίδονται σχετικά με το στυγερό έγκλημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Σήμερα έγινε γνωστό ότι παραδόθηκε στις Αρχές ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 22χρονου συγχωριανού του στην περιοχή Αργουλιό. Ο 44χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέδωσε και το όπλο του.

Το φονικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και αμέσως μετά ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί του και το μοιραίο όπλο.

Από χθες το απόγευμα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν σε επιφυλακή, μπροστά από τις πόρτες των δύο σπιτιών- του δράστη και του θύματος- που απέχουν μόλις λίγα μέτρα, υπό τον φόβο νέας βεντέτας.

Κρήτη - δολοφονία 22χρονου

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία για τη δολοφονία

Η δολοφονία του 22χρονου σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές στην πλάτη τον 22χρονο και παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμό για τον θάνατο του 22χρονου, ο οποίος είχε γίνει πατέρας στις 9 Μαΐου. Σήμερα θα γίνει και η βάπτιση του μωρού, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις στην Κρήτη.

δολοφονία Κρήτη

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν αρκετές διαφορές στο παρελθόν και μάλωναν συνεχώς. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συνέβη και χθες, με την τραγική αυτή κατάληξη.

Το απόγευμα σήμερα, ο 44χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή/ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ