Κρήτη: Μήνυση και έρευνες για τον δράστη του ξυλοδαρμού 16χρονου μαθητή – “Χτυπήθηκε με σιδερογροθιά”

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα, η καταγγελία για ξυλοδαρμό μαθητή από συνομήλικό του, έξω από σχολείο στην περιοχή της Κηπούπολης, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.

Η υπόθεση είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Σήμερα το πρωί, η μητέρα του 16χρονου μαθητή, που καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και κατέθεσε μήνυση.

Πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, αναφέρουν ότι η 47χρονη μητέρα του μαθητή έδωσε, ταυτόχρονα, και ένορκη κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι δράστης είναι ένας 16χρονος, που κατάφερε χτύπημα με σιδερογροθιά στο πρόσωπο του γιου της. Αποτέλεσμα ήταν, ο μαθητής να υποστεί κάταγμα στη μύτη, σύμφωνα με τη μητέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 16χρονος μαθητής διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Έπειτα απ’ αυτές τις εξελίξεις, και στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς, άνοιξε φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να υποβληθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το αυτόφωρο λήγει τα μεσάνυχτα, σήμερα, με συνέπεια η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 16χρονο, επίσης μαθητή Λυκείου, που όμως φοιτά σε διαφορετικό σχολείο από εκείνο, στο οποίο συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ