Κοζάνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της κατάκοιτης ηλικιωμένης – Ο γιος την χτυπούσε με γροθιές και της έσπασε πλευρά

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 61χρονο γιο της, στην Κοζάνη το πρωί της Δευτέρας (22/5).

Έγκλημα στην Κοζάνη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης, προέκυψε ότι η 86χρονη έφερε πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και στον θώρακά της, ενώ είχε σπασμένα πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Voria.gr.

Όπως όλα δείχνουν, ο 61χρονος χτυπούσε για ώρα με γροθιές την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία μάλιστα ήταν και κατάκοιτη. Σύμφωνα με το Kozanimedia, ο δράστης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ πως η μητέρα του είναι αναίσθητη. Ωστόσο, το πλήρωμα του ασθενοφόρου, όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον γιο της, που ήταν μεθυσμένος.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης. Παρά τις πολύωρες ανακρίσεις, ο 61χρονος γιος φαίνεται ότι δεν είχε ομολογήσει το έγκλημα. Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ