Κως: «Θα ήθελα 10 λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ» ξεσπά ο αδελφός της 27χρονης

Ξέσπασε ο αδελφός της 27χρονης Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω. Η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας, σύμφωνα με τα έως τώρα ευρήματα των ιατροδικαστικών και αστυνομικών αρχών, ενώ βασικός ύποπτος θεωρείται ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για την αρπαγή της αλλά αρνείται τις κατηγορίες.

Κως: Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ζητά την έκδοση του δράστη της δολοφονίας της Αναστάζια

«Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ», λέει ο αδελφός της Αναστάζια στην εκπομπή TLive.

Περιγράφοντας τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα, είπε: «Στην αρχή παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και το επιβεβαίωσε. Ήταν πλέον σίγουρο ότι ήταν η αδελφή μου».

Κως: «Κρέμασαν» μετανάστη στα social media ως τον δολοφόνο της 27χρονης – «Θα κάνουμε μήνυση» λέει ο δικηγόρος του

Μιλώντας για τον 32χρονο που έχει συλληφθεί, τόνισε: «Γνωρίζω μόνο όσα διαβάζω και ακούω στα media γιατί εγώ είμαι στην Πολωνία. Δεν είμαι στην Ελλάδα». «Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα», σημειώνει για τις συνθήκες θανάτου της αδελφής του και ξεσπά: «να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όντως, θα ήθελα 10 λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι αρχές κάλεσαν τον σύντροφο της αδελφής του σε συμπληρωματική κατάθεση, είπε: «Δεν έχω καμία πληροφορία σχετικά με αυτό το θέμα». Σε άλλη ερώτηση, εάν ο σύντροφός της και ο 32χρονος γνωρίζονταν, είπε: «ποτέ δεν είχα ακούσει γι’ αυτό το θέμα».

Κως: Στην ανακρίτρια η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή την στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδελφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου, αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μία προειδοποίηση για άλλα κορίτσια, όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο», πρόσθεσε ο αδελφός της Αναστάζια.

Περιγράφοντας την προσωπικότητα και τα όνειρα της αδελφής του, είπε: «Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την “έσβησαν”».

Σχετικά με την σχέση που διατηρούσε με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της, ο αδελφός τόνισε: «Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρ’ όλο που ήταν χρόνια μαζί δεν μιλούσαν για γάμο».

Όπως υπογράμμισε, η μητέρα τους «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της», ενώ ομολόγησε ότι και ο ίδιος δεν είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ