Κολωνός: Τα στοιχεία που έδωσε η 12χρονη στις Αρχές για τους βιαστές της και τα ραντεβού της φρίκης

Συγκεκριμένα στοιχεία για άνδρες που είχαν πληρώσει για να την βιάσουν, φέρεται να έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό κατά τη διάρκεια των δύο καταθέσεων που έχει δώσει έως τώρα στις αστυνομικές Αρχές. Τα νέα στοιχεία για την φρικτή υπόθεση, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, προκαλούν αποτροπιασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη έδωσε ονόματα ανδρών και τα επίθετα κάποιων άλλων, ενώ ανέφερε τα επαγγέλματά τους -για όσους απ’ αυτούς γνώριζε- και κάποια χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή T-Live, η 12χρονη μίλησε αρχικά για έναν «Ανδρέα», που είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και είχε πάει να την συναντήσει με ένα όχημα που έμοιαζε με τζιπ.

Κατονόμασε, επίσης, έναν «Πάνο» με κόκκινο αυτοκίνητο, αλλά και έναν «Αλέξανδρο», ο οποίος είναι παντρεμένος και είχε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Επίσης, έχει δώσει το ονοματεπώνυμο ενός «Μιχάλη» με τον οποίο είχε κλειστεί ραντεβού για τις 28 Αυγούστου, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η ανήλικη βρισκόταν εκείνη την περίοδο στη θεία της, στην Λευκάδα.

Οι βιασμοί του κοριτσιού, όπως έχει ήδη γραφτεί, γίνονταν στα αυτοκίνητα των δραστών και η ίδια υποστήριξε ότι δεν είχε πάει ποτέ στο σπίτι κάποιου άνδρα.

Όπως κατέθεσε το παιδί, τα λεφτά από τα ραντεβού της φρίκης με τους βιαστές της, τα έπαιρνε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Τα χρήματα, ανέφερε η ανήλικη, δεν τα κρατούσε η ίδια διότι φοβόταν ότι θα την ρωτούσαν οι γονείς της πού τα βρήκε.

Έρχονται και νέα εντάλματα

Η φρικτή υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν η θεία της εντόπισε τα μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος στο κινητό της τηλέφωνο.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει, οι αστυνομικοί πήγαν την ανήλικη υπό άκρα μυστικότητα να την εξετάσουν ιατροδικαστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω ιατροδικαστική έκθεση βοήθησε να «δέσει» η υπόθεση και να προχωρήσουν οι Αρχές στη σύλληψη των δραστών, του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη.

Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ετοιμάζονται και νέα εντάλματα σύλληψης. Η μαρτυρία της ανήλικης που φέρεται να είπε ότι έχει βιαστεί από 10 άτομα, δρομολογεί εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ