Κολωνός: «Δεν πιστεύω ότι εμπλέκεται η μητέρα» λέει η θεία της 12χρονης – Η αλήθεια για το ακριβό ποδήλατο και το κινητό

Την πεποίθησή της ότι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δεν εμπλέκεται στην φρικτή αυτή υπόθεση, εκφράζει η θεία της ανήλικης, η οποία ήταν και η πρώτη που ανακάλυψε τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στο κορίτσι.

Η θεία από την Λευκάδα σημειώνει ότι στήριζε και στηρίζει οικονομικά την πολυμελή οικογένεια, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το ακριβό ποδήλατο και το ακριβό κινητό της 12χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που μεταδόθηκε στην εκπομπή στο «Πρωινό μας», η θεία του παιδιού τόνισε ότι προσπαθούσε να παρέχει στα οκτώ ανίψια της όλα όσα αδυνατούσαν να τους προσφέρουν οι γονείς τους, έστω και να πάνε 10 ημέρες διακοπές μαζί τους και κύριο μέλημά της είναι η προστασία των παιδιών αυτών.

Στο ερώτημα εάν η ίδια είχε υποψιαστεί κάτι όλα αυτά τα χρόνια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε, μετά την επικοινωνία που είχε με την θεία, ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Όπως μεταδόθηκε, είναι τέτοια η ανέχεια και η φτώχεια στην οποία ζει η οικογένεια, που η καθημερινότητα των παιδιών ήταν δύσκολη σε σημείο να υπάρχει σοβαρό ζήτημα ακόμη και με την σίτισή τους.

Αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, ότι το παιδί είχε στην κατοχή του ένα ακριβό ποδήλατο, η θεία διευκρίνισε ότι η ίδια το είχε κάνει δώρο στο παιδί.

Σχολιάζοντας την φωτογραφία που διέρρευσε και στην οποία διακρίνεται η ανήλικη να κρατά ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο στα χέρια της, η θεία ξεκαθαρίζει ότι αυτό το κινητό ανήκει στην ίδια,. Το κινητό της 12χρονης είναι παλιό και σπασμένο και βρίσκεται ήδη στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών Αρχών.

Εκφράζει, δε, την στήριξή της στην μητέρα της ανήλικης. Όπως αναφέρει η θεία, πρόκειται για μία γυναίκα που έχει παλέψει αρκετά στη ζωή της. Η ίδια δεν πιστεύει καθόλου ότι η μητέρα εμπλέκεται σε αυτή την φρικτή υπόθεση, στην μαστροπεία του παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ