Κολωνός: «Η μητέρα της 12χρονης αρνείται κάθε κατηγορία» – Νέες δηλώσεις από την δικηγόρο

H Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως η εντολέας της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη σύλληψή της, ενώ οι λεπτομέρειες συνεχίζουν να σοκάρουν στην φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.

«Η μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία. Από τη δικογραφία που έχουμε δει μέχρι τώρα, τα στοιχεία που προκύπτουν εις βάρος της δεν είναι σημαντικά. Κανένας από τους δύο κατηγορούμενους δεν λέει για την εμπλοκή της μητέρας» τόνισε η δικηγόρος.

Η κ. Ταραχοπούλου σημείωσε πως όσα είπε ο 53χρονος αποδεικνύουν πως η μητέρα δεν γνώριζε, ενώ δεν βρέθηκαν εμβάσματα από την πλευρά του 53χρονου. «Βρέθηκαν μικροεμβάσματα που δεν ξέρουμε από πού είναι, θα τα δούμε όλα αυτά. Δεν θέλω να πω κάτι», διευκρίνισε.

«Το κινητό έχει πει το παιδί ότι του το πήρε ο 53χρονος. Η μαμά της, την ρώτησε που το βρήκε και της είπε ότι ήταν το παλιό του κατηγορούμενου και το έδωσε της μικρής». Παράλληλα, η δικηγόρος τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράσταση προς τη μητέρα της 12χρονης και πως τα παιδιά της οικογένειας τη στηρίζουν.

«Για τη μητέρα υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την οικογένεια. Όλα τα παιδιά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η μητέρα ποτέ δεν γνώριζε, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί και ότι αγαπούσε τα παιδιά της. Έχω δεχτεί τηλέφωνα από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για τη μητέρα. Τα παιδιά, επίσης, θα καταθέσουν. Η μεγάλη κόρη επισκέφτηκε τη μητέρα στη ΓΑΔΑ. Όλοι είναι με το μέρος της μητέρας, κανένας δεν έχει δεχτεί και δεν πιστεύει ότι η μητέρα έχει κάνει κάτι τέτοιο».

Όπως τόνισε η δικηγόρος, η μητέρα της 12χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά», δήλωσε η κ. Ταραχοπούλου.

Εντός της ημέρας η δικηγόρος θα επισκεφτεί στη ΓΑΔΑ τη μητέρα της 12χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ