Κολωνός: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις τέσσερις συλλήψεις στον οίκο ανοχής

Την σύλληψη 4 γυναικών σε οίκο ανοχής που σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 4 κοπέλες με καταγωγή από την Μολδαβία και την Κολομβία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντός του χώρου εντοπίστηκαν  και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, με τη συνδρομή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τέσσερις αλλοδαπές, τρεις από την Κολομβία και μια από την Μολδαβία, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός του ανωτέρω χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων με τη συνδρομή αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας τέσσερις (4) αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ