Κολωνός: Προκλητικοί Μίχος και Σοφιανίδης στις απολογίες τους – «Η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε»

Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έρχονται στο φως και προκαλούν φρίκη.  Η «μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε» υποστήριξε ο ο Ηλίας Μίχος κατά την διάρκεια της απολογίας του ενώπιον της 33ης ανακρίτριας.

Tης Άννας Κανδύλη

Από την πλευρά του, ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης υποστήριξε στην απολογία του ότι «12χρονη με προκαλούσε». Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στην απολογία του ο 53χρονος ανέφερε: «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε. Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει  αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά». Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω  «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της». Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη.  Είχα δώσει  300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα.”

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο 42χρονος υποστήριξε: «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού . Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Την ίδια ώρα, η μητέρα επιμένει πως είναι αθώα ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν πως στέκονται δίπλα της όλα τα παιδιά της, αγωνιώντας για την τύχη της.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται να επικαλείται για την αθωότητας της και μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν  ότι δεν ήξερε τίποτα όπως, «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ