Κολωνός: «Μου έλεγε τις πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα, υπάρχει και συνεργός» κατέθεσε η 12χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν σε ολόκληρη την κοινωνία οι αποκαλύψεις που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Οι καταθέσεις της ανήλικης στην Αστυνομία που ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης αποκαλύπτουν τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 53χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 12χρονη  κατέθεσε ότι ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού: «Μου έλεγε τις πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει χθες το Star, οι αστυνομικοί φέρεται να αναζητούν και έναν συνεργό του 53χρονου, που προέκυψε από τις καταθέσεις της 12χρονης. Συγκεκριμένα, η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο, το μικρό όνομα του οποίου ξεκινάει από «Μ». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε και αυτός το κορίτσι στα ραντεβού.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές», φέρεται να είπε  ξεσπώντας σε λυγμούς η 12χρονη.
Στις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως βιαστές της. Ανάμεσά τους και ο άλλος κατηγορούμενος, ο 42χρονος, για τον οποίο είπε ότι είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Θέμα ωρών είναι η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του Κολωνού. Όπως μετέδωσε χθες enikos.gr, το ένα εκ των ενταλμάτων αφορά πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του 53χρονου Ηλία Μίχου, ενώ τα υπόλοιπα – δεν είναι γνωστός ο αριθμός- αφορούν άμεσα εμπλεκόμενους, ίσως και βιαστές της 12χρονης οι οποίοι πλήρωσαν για να κλείσουν ραντεβού.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η μητέρα

Ενώπιον της ανακρίτριας, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Η μεταγωγή της έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η 37χρονη πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και αναμένεται να απολογηθεί στη 1 το μεσημέρι.

Η 37χρονη, που της καταλογίζεται ότι εξέδιδε το παιδί της, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της. Η δικαστική λειτουργός προσδιόρισε την απολογία της μητέρας της 12χρονης, τη Δευτέρα οπότε και λήγει το όριο των πέντε ημερών από τη σύλληψη και κράτηση χωρίς απολογία.

Η 37χρονος βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της κόρης της. Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης η 37χρονη μητέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα στοιχεία που την καθιστούν εμπλεκόμενη στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι, ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως “διέθετε” μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ