Κολωνός: Οι αρχές αναζητούν συνεργό του 53χρονου – Τι κατέθεσε η 12χρονη

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία για το πότε και το πώς ξεκίνησε η φρίκη για την 12χρονη στον Κολωνό, η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Μετά την σύλληψη και της μητέρας του παιδιού, σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί φέρεται να αναζητούν και έναν συνεργό του 53χρονου, που προέκυψε από τις καταθέσεις της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο, το μικρό όνομα του οποίου ξεκινάει από «Μ». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε και αυτός το κορίτσι στα ραντεβού.

Σύμφωνα με το STAR, την άνοιξη του 2022 όταν η μητέρα έφυγε από το κατάστημα του Ηλία Μίχου όπου εργαζόταν για να πιάσει δουλειά σε μανάβικο, εκείνος της ζήτησε να του στείλει τη 12χρονη για να τον βοηθάει. Μέσα σε έναν μήνα άρχισε το μαρτύριο του κοριτσιού. Ο 53χρονος φέρεται να την βίαζε καθημερινά στην αποθήκη του καταστήματος, απειλώντας την με όπλο για να μην μιλήσει και αποκαλύψει τη φρίκη.

Ο Ηλίας Μίχος δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αποφάσισε να ανοίξει προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ραντεβού. Η πρώτη ενέργεια έγινε στις 25 Μαΐου, ανοίγοντας 76 ψεύτικα προφίλ. Τότε άρχισε να συνομιλεί και να κλείνει ραντεβού για το κορίτσι μέχρι και 22 Αυγούστου, όχι επειδή το ήθελε ο ίδιος, αλλά επειδή το παιδί έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ