Κολωνός: Θα ερευνηθεί αν τα αδέρφια της 12χρονης έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, μετά το ένταλμα σύλληψης της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα ζητηθεί να εξεταστούν όλα τα παιδιά της 37χρονης μητέρας τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ψυχολόγους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιο από τα αδέρφια της 12χρονης είχε πέσει στο παρελθόν θύμα εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης.

«Μετά την σύλληψη της μητέρας τους, τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με την γιαγιά του, ενώ τα άλλα δύο είναι μεγάλα» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Κολωνός: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη 37χρονη «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη 37χρονη, ημεδαπή με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση

Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ