Τζέφρι Ντάμερ: Ξεσπά κατά του Netflix η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του – «Δεν έγινε έτσι»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την νέα true crime σειρά του Netflix, «DAHMER – Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ» για τα εγκλήματα του διασημότερου serial killer στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Τζέφρι Ντάμερ ξεσπά κατά της σειράς του Netflix «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story». Μιλώντας στον «Guardian», η Σίρλεϊ Χιούζ μητέρα του Tόνι Χιούζ, ανέφερε ότι δεν έχει δει ολόκληρη την σειρά, αλλά τα γεγονότα «δεν συνέβησαν έτσι»

«Πώς μπορούν να το κάνουν αυτό;» αναρωτιέται 85χρονη πλέον Σίρλεϊ Χιούζ. «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματά μας και να δημοσιεύσουν τέτοια πράγματα εκεί έξω», πρόσθεσε.

Τόνι Χιουζ
Ο Τόνι Χιουζ

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Τζέφρι Ντάμερ γνώρισε τον Τόνι Χιούζ, ο οποίος ήταν κωφός και δεν μπορούσε να μιλήσει, σε ένα γκέι μπαρ στο Μιλγουόκι στις 24 Μαΐου 1991. Τότε Τόνι ήταν 31 ετών.

Στο 6ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “Silenced”, οι συνδρομητές του Netflix βλέπουν πώς ο Τόνι έχασε την ακοή του ως μωρό όταν του συνταγογραφήθηκαν λάθος φάρμακα. Στη συνέχεια, οι θεατές βλέπουν την νύχτα που ο Χιουζ συναντά τον Ντάμερ, μεταξύ των οποίων αναπτύσσεται κάποια σχέση. Η σειρά του Netflix αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τόνι Χιουζ προσπάθησε να φύγει μετά από μια νύχτα που πέρασε με τον Ντάμερ. Όμως ο «κανίβαλος του Μιλγουόκι» τον δολοφόνησε, πιθανότατα με ένα ματωμένο σφυρί. Το επεισόδιο τελειώνει δείχνοντας τη σκηνή του κατά συρροή δολοφόνου να τρώει το συκώτι του. Μάλιστα στη σειρά του Netflix, ο Τζέφρι Ντάμερ εμφανίζεται να δωρίζει χρήματα προκειμένου να βρεθεί ο Τόνι, ενώ στο σπίτι του μαγειρεύει και τρώει το συκώτι του.

Τόνι Χιουζ Τζέφρι Ντάμερ
Ο Τόνι Χιουζ και ο Τζέφρι Ντάμερ στην σειρά του Netflix

Σύμφωνα με τον Guardian, η Σίρλεϊ Χιούζ πληροφορήθηκε για την δολοφονία του γιου της αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν το κρανίο του Τόνι Χιουζ στο διαμέρισμα του Ντάμερ. Σύμφωνα με το AP, η Σίρλεϊ βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της δίκης του Dahmer το 1992.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ