Κολωνός: Νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης – Θα κληθεί να αναγνωρίσει τους βιαστές της

Το «πράσινο φως» από την ανακρίτρια ώστε να καλέσουν την 12χρονη για συμπληρωματική κατάθεση αναμένουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την ευαίσθητη υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της ανήλικης στον Κολωνό, που έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην κοινή γνώμη.

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας από πλευράς αστυνομίας έχει ολοκληρωθεί και το επόμενο βήμα είναι να κληθεί η 12χρονη να αναγνωρίσει τους βιαστές της. Η διαδικασία θα γίνει στη ΓΑΔΑ και όχι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου φιλοξενείται η 12χρονη μαζί με τα αδέλφια της.

Ως εκ τούτου, η ανήλικη αναμένεται να μεταβεί στη ΓΑΔΑ τις επόμενες ημέρες, οπότε και οι αστυνομικοί θα της δείξουν τις φωτογραφίες των ανδρών που έχουν διαπιστώσει ότι συναντήθηκαν μαζί της και την βίασαν. Όσους αναγνωρίσει το παιδί και επιβεβαιώσει ότι συναντήθηκε μαζί τους, θα τους καλέσει στη συνέχεια η ανακρίτρια.

Μεταξύ των ανδρών αυτών είναι και τρεις που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, όπως έχει μεταδώσει το enikos.gr. Οι άνδρες αυτοί έχει διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πως απλά συνομίλησαν με τον διαχειριστή των προφίλ της 12χρονης. Οι αστυνομικοί διαθέτουν στοιχεία ότι τελικά συνάντησαν το κοριτσάκι και προχώρησαν στα ραντεβού των βιασμών.

Ανάμεσα στους τρεις είναι και ο Σ.Α., ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε με την 12χρονη στο blindchat αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για ανήλικη και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει αυτή την καταγγελία που ισχυρίζεται ότι έκανε ο Σ.Α. και έτσι αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την υπηρεσία που κάλεσε και πότε έγινε αυτό. Για την περίπτωση του Σ.Α. έχει ενημερωθεί και η ανακρίτρια που χειρίζεται την φρικτή αυτή υπόθεση.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας άνδρας, ηλικίας 54 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και ισχυρίστηκε ότι συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αρχές είχαν ήδη ταυτοποιήσει ότι ο 54χρονος είναι ένας εκ των ανδρών που είχαν επαφές με το προφίλ του κοριτσιού στις διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι συνομιλούσε με την ανήλικη από την άνοιξη του 2022. Ο 54χρονος παρέδωσε το κινητό του για ανάλυση, έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος. Ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ