Κολωνός: «Μίλησε» το κινητό του Ηλία Μίχου – Στο τηλέφωνό του οι εφαρμογές με τους λογαριασμούς της 12χρονης

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου «μίλησε» και έδωσε σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο ίδιος κατηύθυνε και ήλεγχε την εκπόρνευση της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του τηλέφωνο τις εφαρμογές Blindchat, Messenger και Viber και διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε αυτές.

Ο 53χρονος που έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, διατηρούσε στο κινητό του τις εφαρμογές μέσω των οποίων έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Έχοντας τους κωδικούς των προφίλ της ανήλικης φέρεται να εμφανιζόταν ο ίδιος ως η 12χρονη, να συνομιλούσε με άνδρες και να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης, όπως μεταδόθηκε.

Στην κατάθεσή του, ο Ηλίας Μίχος θεωρείται ότι επιχείρησε να «χτίσει» ένα άλλοθι, γνωρίζοντας τα όσα θα βρεθούν στο κινητό του τηλέφωνο. Ισχυρίστηκε, δηλαδή, στην κατάθεσή του ότι η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό του τηλέφωνο και το χρησιμοποιούσε, σε μία προσπάθεια να αθωώσει τον εαυτό του.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά  χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε», φέρεται να κατέθεσε.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ