Κολωνός: Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Τι συμβαίνει με τρεις άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Νέες εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας στην φρικτή υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Από την αρχή της αποκάλυψης της υπόθεσης, πριν από δύο εβδομάδες, 10 άνδρες έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και παραδέχτηκαν ότι συνομιλούσαν με την ανήλικη (ή με τον διαχειριστή των προφίλ της), αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν συναντήθηκαν μαζί της.

Οι τελευταίοι τρεις έγινε γνωστό το Σάββατο ότι μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι τρεις εξ’ όσων έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ έχουν πει ψέματα στις αστυνομικές Αρχές και έχουν συναντήσει και βιάσει την 12χρονη, παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς τους.

Κολωνός: Ποιος θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση

Μεταξύ των τριών αυτών ανδρών είναι και ο Σ.Α., ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε με την 12χρονη στο blindchat αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για ανήλικη και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει αυτή την καταγγελία που ισχυρίζεται ότι έκανε ο Σ.Α. και ως εκ τούτου αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την υπηρεσία που κάλεσε και πότε έγινε αυτό. Για την περίπτωση του Σ.Α. έχει ενημερωθεί και η ανακρίτρια που χειρίζεται την ευαίσθητη αυτή υπόθεση.

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr για την υπόθεση του Κολωνού, περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την συμπληρωματική κατάθεση που αναμένεται να δώσει το ίδιο το παιδί, τις επόμενες ημέρες. Με την συμπληρωματική αυτή κατάθεση αναμένεται να πέσει περισσότερο φως σχετικά με τους άνδρες που κακοποίησαν το κοριτσάκι.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ