Κολωνός: Σε τρεις πλατφόρμες τα ψεύτικα προφίλ του 53χρονου – Ταυτοποιήθηκαν υποψήφιοι βιαστές, έρχονται νέες συλλήψεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 53χρονος είχε προφίλ με φωτογραφίες του παιδιού σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενήλικους, μέσα από τα οποία ψάρευε τους υποψήφιους βιαστές του παιδιού. Μάλιστα, δεν είχε αποκαλύψει την πραγματική ηλικία του παιδιού και την παρουσίαζε ως μεγαλύτερη.

Όπως προκύπτει από την έρευνα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά, τα προφίλ αυτά διαχειριζόταν ο ίδιος, ανεβάζοντας το υλικό που ανάγκαζε την ανήλικη να βιντεοσκοπεί. Ήταν ουσιαστικά το «μέσο» για να υλοποιεί τα άρρωστα σχέδιά του. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει ταυτοποιηθεί σε ποιους ανήκουν κάποιοι από τους λογαριασμούς που έστελναν μηνύματα στα ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε ο 53χρονος. Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων αναμένεται να δείξουν τις φωτογραφίες των ατόμων αυτών στο παιδί, μήπως αναγνωρίσει και άλλους άνδρες με τους οποίους την έφερε ο 53χρονος σε επαφή. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν νέες συλλήψεις.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην έρευνα των κινητών και των υπολογιστών, καθώς από τα ηλεκτρονικά ίχνη θα καταλήξουν στα άτομα που συνευρέθηκαν με την 12χρονη, ενώ θα διαπιστώσουν και το πραγματικό αντίτιμο για κάθε ραντεβού. Από την κατάθεση του παιδιού έχει προκύψει ότι το αντίτιμο για αυτές τις φρικτές πράξεις ήταν από 50 ευρώ έως 70 ευρώ, όμως έμπειροι αξιωματικοί που ασχολούνται χρόνια με παρόμοιες υποθέσεις παιδοφιλίας, γνωρίζουν ότι η ταρίφα για ερωτική συνεύρεση με παιδιά ξεπερνά ακόμη και τα 1.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η 12χρονη έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν έπαιρνε χρήματα κατευθείαν από τους βιαστές της, αλλά από τον ίδιο τον 53χρονο. Έτσι δεν αποκλείεται ο δράστης να εξέδιδε την 12χρονη με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.

«Δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση. Υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία. Στη δεύτερη φάση της έρευνας θα προσπαθήσουμε να δούμε αν εκτός από τον 53χρονο υπήρχαν και άλλοι, αν ήταν κάτι πιο οργανωμένο ή ποιοι άλλοι μπορεί να γνώριζαν τι συνέβαινε με το παιδί», αναφέρει στο enikos.gr, αξιωματούχος με γνώση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος όχι μόνο του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Νωρίτερα σήμερα ο 53χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη εδώ και τέσσερις μήνες στον Κολωνό. Προθεσμία για αύριο έλαβε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ