Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή πήρε ο 53χρονος

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι εδώ και τέσσερις μήνες στον Κολωνό.

Προθεσμία για αύριο έλαβε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του.

Ο 53χρονος διαχειριζόταν τα social media της 12χρονης – Οι νέες αποκαλύψεις

Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δράση του 53χρονου, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την άτυχη 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης ανάγκασε το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως TikTok και Facebook. Εκείνος ήταν που διαχειριζόταν όλες τις σελίδες, ανεβάζοντας το υλικό που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. Αυτοί οι λογαριασμοί ήταν το «μέσο» προσέλκυσης υποψήφιων βιαστών για τα αρρωστημένα σχέδιά του.  Δυστυχώς, ήταν δεκάδες τα μηνύματα που δεχόταν ο 53χρονος από άνδρες που ζητούσαν πληροφορίες για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Φρόντιζε να ανανεώνει αρκετά συχνά το πορνογραφικό υλικό. Άλλωστε οι συγγενείς της 12χρονης που ανακάλυψαν τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα στο κινητό της, περιέγραψαν ότι το παιδί δεν άφηνε το κινητό από το χέρι της, καθώς εκείνος της ζητούσε να του στέλνει συνεχώς γυμνές φωτογραφίες.

Κολωνός - δράστης

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη, την απειλούσε με όπλο, να την χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας υποψήφιους βιαστές μέσω διαδικτύου.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ