Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης – Ελεύθερος με όρους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους τέσσερις νέους κατηγορούμενους για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από τον Κολωνό, που απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή. Πρόκειται για έναν 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Κολωνός: Κατάθεση-σοκ για κακοποίηση κι άλλου ανήλικου κοριτσιού παρουσία της 12χρονης

της Άννας Κανδύλη

Οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, και συγκεκριμένα: στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ, στον 63χρονο που πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.

Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Ενώπιον του ανακριτή όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ειδικότερα, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν πλησίασε την 12χρονη με το αυτοκίνητό του, όπως του αποδίδεται καθώς το όχημα που αναφέρει η 12χρονη στην 7η κατάθεση της, το αγόρασε μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση. Υποστήριξε επίσης ότι δε γνωρίζει ούτε το κορίτσι αλλά ούτε και τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος Πακιστανός αρνείται ότι είχε επαφή με τη 12χρονη, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου όπου εργαζόταν, βραδινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως για πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί, ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη και ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Κολωνός: «Η κόρη μου έχει τύψεις και νιώθει ενοχές» – Όσα είπε η μητέρα της 12χρονης μέσα από την φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών υποστήριξε ότι η 12χρονη μπέρδεψε την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Όσον αφορά στον 82χρονο, ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ενώ αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο, ισχυρισμούς που επιβεβαίωσε η σύζυγός του, καταθέτοντας ως μάρτυρας στον ανακριτή.

Δύο ακόμη συλληφθέντες, ένας 43χρονος Αλβανός και ένας 32χρονος από το Πακιστάν απολογούνται αύριο στον ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ