Κολωνός: Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή με τη συμμετοχή γνωστού ράπερ

Άγρια συμπλοκή με πρωταγωνιστή έναν ράπερ, προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών την Τρίτη. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Λένορμαν, στον Κολωνό, περίπου στις 16:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, υπήρξε καβγάς ανάμεσα σε πέντε άτομα, τέσσερις εκ των οποίων ήταν αλλοδαποί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις που βρίσκονταν έξω από την καφετέρια διαπληκτίστηκαν με έναν διανομέα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με μαχαιρώματα.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας τους.

Οι αστυνομικές αρχές, που κλήθηκαν στο σημείο, προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις. Μεταξύ των εμπλεκομένων στον καβγά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, βρίσκεται και ο βουλγαρο-νιγηριανός ράπερ Thug Slime, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στη νεολαία. Ο ράπερ προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όπου μετά από ανάκριση αποφασίστηκε η σύλληψή του.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αιματηρή συμπλοκή παραμένουν άγνωστοι, μέχρι αυτή την ώρα.

Ποιος είναι ο ράπερ Thug Slime

Ο ράπερ Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια. Η μητέρα του είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας του από την Νιγηρία. Όταν πήγαινε στην πρώτη δημοτικού, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Σεπόλια, τα οποία έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη μουσική και τους στίχους που γράφει, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Το 2020 ήταν η χρονιά του, καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει με τη μουσική του στον χώρο της ραπ. Έβγαλε δύο άλμπουμ και γνώρισε επιτυχία στο Spotify και το YouTube.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ το 2018 γνώρισε και τον Mad Clip κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του κλιπ “Λώρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ