Κολωνός: «Ήταν ένας εφιάλτης, μαμά τα καταφέραμε» – Τι λέει στο enikos.gr η αδελφή της 12χρονης

«Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια ήρθε η δικαίωση». Αυτή την πρόταση επαναλάμβανε ξανά και ξανά η αδελφή της 12χρονης από τον Κολωνό, μιλώντας αποκλειστικά στο enikos.gr, κάνοντας λόγο για μια νέα αρχή αφού επανενωθεί η οικογένεια.

Κολωνός – Δικηγόρος 12χρονης στο enikos.gr: Πλέον μιλάμε για μια ενωμένη οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγη ώρα, έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, κηρύχθηκε αθώα η μητέρα της 12χρονης για τα αδικήματα της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας. Την έκρινε ένοχη για το αδίκημα της εκβίασης.

Κολωνός – Λύτρας στο enikos.gr: «Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι η μητέρα της 12χρονης είναι αθώα – Μεγάλη δικαίωση»

Αντιθέτως, ο 55χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, κρίθηκε ένοχος για βιασμό του κοριτσιού, μαστροπεία με σκοπό το κέρδος, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια ενώ αθωώθηκε για εμπορία ανθρώπων. Κρίθηκε ένοχος και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Τα αδέλφια της 12χρονης όλο αυτό το διάστημα, παρέμεναν ενωμένα σαν μια δυνατή γροθιά, και προσεύχονταν καθημερινά για την αθώωση της μητέρας τους, αλλά και για τη λύτρωση της ψυχής της 12χρονης. Πλέον, όπως λέει η αδελφή της στο enikos.gr μπορούν και πάλι να πάρουν μια ανάσα.

«Ήταν ένας εφιάλτης. Πραγματικά τόσο καιρό δεν μπορώ να σας περιγράψω τι περνούσαμε. Κάθε μέρα προσπαθούσαμε να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί. Τρέμαμε στην ιδέα ότι δεν θα τα καταφέρουμε μέχρι που επιτέλους δικαιωθήκαμε. Κάθε μέρα προσευχόμασταν για την αθώωση της μητέρας μας. Δώσαμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα, που έμοιαζε ατελείωτος αλλά αντλούσαμε κουράγιο από όλο τον κόσμο που μας στήριξε και τον ευχαριστούμε πολύ. Δεν μπορεί να φανταστεί πόση δύναμη μας έδωσε. Ήταν τόσο άδικο αυτό που συνέβαινε με την μητέρα μου, αλλά τώρα, πλέον, μπορώ να πω πως είμαι ευτυχισμένη».

Δύο χρόνια αργότερα, έφτασε η στιγμή της δικαίωσης, για μια οικογένεια που φώναζε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ημέρα, για την αλήθεια.

«Πίστευα και πιστεύω την μητέρα μου, γιατί ξέρω τι έχει κάνει για εμάς. Το μόνο που ήθελα ήταν να πληρώσουν οι κατηγορούμενοι και να αγαλλιάσει η ψυχή της 12χρονης αδελφής μου. Δεν μπορεί να καταλάβει κανένας πόσο βαρύ ήταν όλο αυτό για εμάς. Σήμερα όμως, είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Μαμά, τα καταφέραμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ