Κολωνός – Δικηγόρος 12χρονης στο enikos.gr: Πλέον μιλάμε για μια ενωμένη οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό

«Ευελπιστούσαμε πως το δικαστήριο δεν θα συμφωνούσε με την εισαγγελική πρόταση, κι εν τέλει δικαιωθήκαμε. Πλέον, μιλάμε για μια ενωμένη οικογένεια» ανέφερε στο enikos.gr η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, έπειτα από την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Κολωνός – Λύτρας στο enikos.gr: «Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι η μητέρα της 12χρονης είναι αθώα – Μεγάλη δικαίωση»

της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγη ώρα, έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, κηρύχθηκε αθώα η μητέρα της 12χρονης για τα αδικήματα της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για το αδίκημα της εκβίασης.

Αντιθέτως, ο 55χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, κρίθηκε ένοχος για βιασμό του κοριτσιού, μαστροπεία με σκοπό το κέρδος, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια ενώ αθωώθηκε για εμπορία ανθρώπων. Κρίθηκε ένοχος και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

«Δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα για να επιτύχουμε την δικαίωση αυτού του παιδιού, το οποίο από την πρώτη στιγμή φωνάζει για τα γεγονότα και για τον τρόπο που έγιναν, και εν τέλει τα δέχθηκε το δικαστήριο, όπως και την αθώωση της μητέρας. Ευελπιστούσαμε πως το δικαστήριο δεν θα συμφωνούσε με την εισαγγελική πρόταση, κι εν τέλει δικαιωθήκαμε. Πλέον, μιλάμε για μια ενωμένη οικογένεια, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό» τόνισε στο enikos.gr η κα Ασπασία Ταραχοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ